Правила за ползване

 

Регистрация

1.1. Регистрацията е валидна само за разделите "Online school" и "Новини" и с нея вие може да ползвате и създавате учебното съдържание на Online school.
1.2. Въведените от вас данни трябва да са валидни, за да можем да се свържем с вас при някакъв проблем или съобщение. В противен случай администраторите си запазват правото да трият или променят такива профили без предупреждение!
1.3. Предоставените от вас данни ще бъдат ползвани само и единствено за нуждите на сайта. PMG-BLG.COM гарантира защитата на личната информация от трети лица и няма да я използва с комерсиални цели. (e-mail-ите на потребителите ще бъдат видими само от регистрирани потребители с цел възможност за комуникация между тях, а ЕГН-тата само за учителите и администраторите с цел индентификация на ученика или учителя в гимназията)
1.4. За профили на учители и администратори не се получава веднага достъп до системата, а се изисква одобрение от администратор (до 24 часа).
1.5. Профили, които се правят пробно и са предварително доказани, че не принадлежат към избрания ранг (администратор или учител) ще бъдат моментално изтривани без предупреждение!
1.6. ЗАБРАНЕНО е качването на нецензурни снимки към профила или създаване на профили, чийто данни съдържат нецензурни или неприлични изрази.
1.7. Профили, които не са посещавани повече от 30 дена ще получават автоматично предупреждение по e-mail-а.
1.8. Профили който не са посещавани повече от 60 дена ще бъдат автоматично изтривани!

Електронно училище и новини

2.1. За ползването и създаването на материали в електронното училище ще Ви е нужна регистрацията, която правите в момента.
2.2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е писането на КИРИЛИЦА на мнения, уроци, тестове и новини от потребителите, освен ако не се използват характерни латински символи или чужд език. Строго се се забранява писането на български с латински букви! 2.3. Данните в сайта (текст, снимки, прикачени файлове, потребителски данни) са защитени от закона за авторските права и е ЗАБРАНЕНО ползването им без знанието на администратора и автора на публикувания материал!
2.4. Сайтът не носи отговорност за публикуваната в него информация от регистрирани потребители. Администраторите и модераторите ще се постараят да запазят сайта чист от ненужна и некоректна информация.
2.5. ЗАБРАНЕНО е публикуването на расистки, неприлични и нецензурни материали или друг вид информация в мненията, новините, уроците и тестовете, накърняваща достойнството на хората или институцията, която представлява сайтът. Такива материали ще бъдат изтривани или редактирани без предупреждение от администраторите. Ако забележите подобни материали в сайта моля уведомете незабавно администратора на e-mail: webmaster@pmg-blg.com.

Електронен албум

3.1. Качването на снимки и писането на мнения е достъпно само за регистрирани в галерията потребители (изисква се отделна регистрация).
3.2. Всеки може да се региситрира, но за активация на профила си трябва да се свърже с администратора на e-mail: webmaster@pmg-blg.com.
3.3. ЗАБРАНЕНО е качването на снимки, които не са свързани с живота на гимназията и учениците й или снимки показващи нецензурни и неприлични сцени.
3.4. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е писането на КИРИЛИЦА на мнения към снимките!

Форум

Модове се наричат Модераторите и Администраторите на форума.
Съкращението "px" стои за мерната единица пиксел.


4.1. Създаването на теми и писането на мнения са достъпни само за регистирани потребители във форума (изисква се отделна регистрация).
4.2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е писането на КИРИЛИЦА на мнения, уроци, тестове и новини от потребителите, освен ако не се използват характерни латински символи или чужд език. Строго се се забранява писането на български с латински букви! Съобщенията, писани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение.
4.3. Използването на нецензурни думи и псувни е забранено.
4.4. ЗАБРАНЕН е по-голям шрифт от нормалния, контрастни цветове на текста, както и цветове сливащи се фона.
4.5. "Спаменето", "флъденето" и "офтопик"-а е ЗАБРАНЕН.
4.6. Заглавието на новозапочната тема трябва да конкретизира съдържанието на темата.
4.7. Доспустимата големина на аватарите е 150x150px.
4.8. Максималната дължина на подписа е 8 реда и/или 120px (текст и/или картинки общо).
4.9. За оплаквания от модераторите, администраторите или които и да е от оправата на форума и сайта само на webmaster@pmg-blg.com.
4.10. Модовете по свое усмотрение отстраняват или не нарушенията на правилника.
4.11. Червеният цвят е запазен за употреба само от модове.

Препоръки:
- Ако имате въпроси, пускайте теми във форум, който характеризира естетиката на въпроса.
- Не пускайте нови теми, като има съществуващи такива.
- Не съдавайте много работа или "ядове" на модовете.

Флаш чат

5.1. Не е нужна регистрация за ползването на флаш чата.
5.2. Позволено е обсъжането на всякакви теми в съответните стаи на чата.
5.3. Чатът е снабден с автоматична цензура и ако бъдат забелязани подобни съобщения такива имена и IP-адреси ще бъдат баннвани!

Авторско право

Дизайнът (логото, подредбата, части от дизайна, иконките и ефектите), структурата и съдържанието на този уебсайт са предмет на авторско право като изключителното право за използването им принадлежи на Костадин Маринов от 12 "д" клас (випуск 2008г.) на ПМГ - Благоевград. Потребителите могат да отпечатват отделни страници и/или части, изображения (лога), графики и др. от уебсайта, при условие, че не премахват идентифициращите ги авторски знаци, търговски марки, запазени марки на продукти и услуги, и лога

На потребителите се забранява да модифицират, копират, публикуват, продават или лицензират някаква част от или цялото съдържание на Интернет страницата, и да го използват за каквато и да е публична или търговска цел освен за тиражиране/популяризиране на информация за продуктите и услугите на ПМГ "Акад. С. П. Корольов" - Благоевград.


Администраторите запазват правото си да редактират този правилник, без предупреждение.