Новини

 

Новина от 29.03.2007г.

Радио ПМГ обявава конкурс за водещи на радиото


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


Радио ПМГ обявава конкурс за водещи на радиото.
Основни изисквания:
1. Да притежавате сравнително добри компютърни умения (поне средно ниво), за да се предотвъртят бъгове произтичащи от ваши грешки.
2. Да имат компютър и да са свързани към интернет
3. Изисквания към PC-то и Интернета:
а) PC:

Важно е звуковата ви карта да е отделна, а не вградена към дъното!!!!!!!!

CPU: min - 1GHz
Ram: min - 256MB
HDD: min - 40GB
ОС: Windows 2000, XP, Vista (не е за предпочитане Wink )
Software: ще го получите от администратора на радиото, т.е. мен в Skype - m_shark
y

б) Интернет (много важно!!!):

- постоянна връзка - ADSL
- upload - min 128Kbits (16Kbps)
4. Препоръчително е да имате богат репертоар от песни от всякакви стилове.
5. Също много важно - основен критерии за новите водещи е да имат желание да водят радиото на живо и да се отнасят сериозно към тази задача. Може да водите както поздравителния блог на радиото - Нощен Hit Request, така и друг вид радио предаване като темата за идеи и предложения за такива интересни младешки предавания остава отворена към всички. По-важното е да има хора, които желаят да се захванат - най-добре е това да е група от няколко човека от по-малките класове 8,9,10 или дори 11 които ще имат време да се захванат с такова странично занимание.
6. Желателно е кандидатстващите да имат опит във водене на радио предавания и да имат добра дикция и приятен глас.

Това са основните изисквания към евентуални кандидати за водещи. Ако отговаряте на тези изисквания и най-вече на техническата база (точки 1,2,3,4) може да вземете участие в създаването и развитието на нашето училищно радио. Нека отново направим нашето училище водещо в иновациите и нововъведенията сред всички останали! Оставам на вас да решете имате ли желание и възможност!

ПС: Препоръчително време за водене на радиото от новите водещи е следобед, привечер и в определени моменти от вечерното предаване, което ще бъде уточнено по-късно. Пак казвам всички, които желаят нека се свържат с мен Костадин Маринов от 11"д" клас на живо или в Skype на m_sharky, а също така може да говорите и с господин Краси Стоянов - учител по информационни технологии в ПМГ и администратор на форума в стая 208 (или 209 не помня )


Страница: 1
›› Новината е видяна: 12239 пъти


›› Мнения по новината: 6


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.