Новини

 

Новина от 09.06.2007г.

Свободна регистрация на потребители в електронния албум!


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


Вече е пусната свободната регистрация на потребители в онлайн галерията на училището и всеки, който желае може да се регистирата, което му дава право да коментира снимки, гласува и дори да качва снимки като натисне "Качване на файл" (Upload File) и от там да качва по 10 снимки на един път чрез файлов мениджър и да пише описания към тях, които ще бъдат добавени към личната му галерия, а ако имат пряка връзка с важно събитие за гимназията ще бъдат премествани според категорията си в съответния албум от мен администратора на сайта.
Важно!!! При регистрацията си не получавате веднага акаунт. Първо се изпраща заявка към мен администратора и при потвърждение ще получите право да ползвате услугите на сайта. Това ще стане максимум до 5 часа. Това се прави с цел защита на галерията от атаки на ботове. Усмивка :) Галерията е достъпна от всяка част на сайта от главното меню.
URL: Линкhttp://pmg-blg.com/gallery/


Страница: 1
›› Новината е видяна: 5027 пъти


›› Мнения по новината: 8


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.