Новини

 

Новина от 15.12.2007г.

Online school е вече напълно готово!


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


От тази седмица системата беше напълно завършена като вече позволява да бъде използвана на 100% от учениците и учителите.

Както много от вас са се убедили тя предлага много добри възможности за удобно и интересно обучение по предметите в училище и реално и справедливо оценяване на тестовете. Надявам се, повече учители и ученици да започнат активното ползване на училището, което до този момент има над 100 урока и над 25 тест и много други прикачени материали към тях. Вярвам, че с общи усилия бихме могли да помогнем за развитието на тази система и да я превърнем в един огромен и полезен училищен архив на нашата гимназия и дори за цялата страна.

С голямо удоволствие бих искал да споделя с вас, че този проект е вече популярен не само в училището ни, но и в областта и страната ни. Сами може да прочетете Линкстатията във вестник "Вяра". От това, което виждам, разбирам, че системата ни е много добре приета навсякъде и е определена като бъдещето на българското образование. Нашето училище има честта да разполага с първата собствена изцяло пригодена за нуждите си подобна система за електронно обучение и оценяване, което ме кара да се чувствам горд. Надявам се и вие изпитвате същото.


Автор: Костадин Маринов (Линкm_sharky)


Страница: 1
›› Новината е видяна: 18172 пъти


›› Мнения по новината: 21


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.