Новини

 

Новина от 18.02.2008г.

Новата версия на форума е вече факт!


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


Старият форум беше конвертиран във версия phpBB3, която е много по-стабилна и непробиваема. Надяваме се да Ви хареса. Чакаме предложения за визията на форума тук и в него.

Една от причините беше опитите за флууд атака към форума ни от Александър Петков на 16.02.2008г. (събота), администратор на сайта на ЕГ и бивш техен ученик, което не му прави чест. Все пак си получи заслуженото. Извиняваме се за атаката към форума и галерията на ЕГ, но бяхме принудени след изключителното нахалство от техния администратор да краде съдържание от сайта ни и да прави хакерски атаки да атакуваме в отговор тяхната система.

Вината на Сашо беше доказана от разпечатка от Мегалан, доказваща, че машината осъществила атакта с IP: 77.77.16.7 е била именно тяхна, ползвана от него за хостинг и явно с недобронамерени цели спрямо нас.

Ръководството на ЕГ беше уведомено за тези действия на техния администратор и се надяваме да вземат подобаващо решение спрямо него.

От администрацията на Линкwww.pmg-blg.com Усмивка :)

Автор: Костадин Маринов (Линкm_sharky)


Страница: 1
›› Новината е видяна: 5665 пъти


›› Мнения по новината: 8


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.