Новини

 

Новина от 27.06.2008г.

Математическите гимназии в Г. Делчев и Благоевград разделиха първото място по успех, №1 в Кюстендилска област е ПМГ “Проф. Е. Иванов”, в Пернишка - Езиковата “С. Радев”


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


Природо-математическите гимназии в Благоевград и в Гоце Делчев си разделят първенството по най-високи резултати на зрелостниците им на матурите, съобщиха резултатите от Министерството на образованието. На сайта на МОН Линкwww.minedu.government.bg бяха публикувани вчера официалните резултати от оценките на писмените изпити на училищата от цялата страна. ЛинкЕто класирането на училищата в Благоевград.

БЛАГОЕВГРАДСКАТА ПМГ “АКАД. СЕРГЕЙ КОРОЛЬОВ” Е БЕЗСПОРЕН ФАВОРИТ

в областния център по всички предмети, по които са се явили на зрелостни изпити абитуриентите й. Само по география и по биология отстъпват лидерството на Езиковата гимназия. С 5.40 среден успех по български език ПМГ- Благоевград е на първо място в областта, второто място си делят ЕГ и гимназия “П. Яворов” в Петрич с успех 5.18, на трето място е ПМГ- Гоце Делчев със средна оценка 5.14.

ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ НА ГОЦЕДЕЛЧЕВСКАТА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ИЗПРЕВАРВАТ ПО ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ И МАТЕМАТИКА

връстниците си от Математическата в Благоевград. Губят по успех само по философия,английски, руски, немски. Разликите са от 1 десета до единица.


Източник: Линкв.Струма

Автор: Костадин Маринов (Линкm_sharky)


Страница: 1
›› Новината е видяна: 22135 пъти


›› Мнения по новината: 9


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.