Новини

 

Новина от 02.06.2011г.

НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ БЛАГОЕВГРАД, 2011 г.


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ
БЛАГОЕВГРАД, 2011г.

За Национална олимпиада по Информационни Технологии бяха класирани четири проекта от Благоевград и те са на ученици от ПМГ „Акад. С. П. Корольов”.
Всички се представиха отлично и резултатите са следните:

Линк
КРАЙНО ИНДИВИДУАЛНО КЛАСИРАНЕ:

Линк


І място в страната в състезателна група V-VІІІ клас спечели Елена Георгиева Тупарова – ученичка от VІ клас в ПМГ - Благоевград с ръководител Спаска Ангелова – учител по информатика и ИТ.

Линк


VІІ място в страната в състезателна група V-VІІІ клас спечели Мирослав Герасимов Димитров – ученик от VІІ клас в ПМГ-Благоевград с ръководител Спаска Ангелова – учител по информатика и ИТ.

ХVІІ място в страната в състезателна група V-VІІІ клас спечели Петър Герасимов Димитров – ученик от VІІ клас в ПМГ-Благоевград с ръководител Спаска Ангелова – учител по информатика и ИТ.

Линк


ХХІІ място в страната в състезателна група ІХ-ХІІ клас спечели Виктор Бориславов Кадийски – ученик от ХІ клас в ПМГ-Благоевград с ръководител Христина Василева – учител по информатика и ИТ.

Линк


ХХІІІ място в страната в състезателна група V-VІІІ клас спечели Бояна Антонова Ангелова – ученичка от V клас в ПМГ-Благоевград с ръководител Христина Василева – учител по информатика и ИТ.


ХХVІІ място в страната в състезателна група ІХ-ХІІ клас спечели Георги Николов Цонев – ученик от ХІ клас в ПМГ-Благоевград с ръководител Христина Василева – учител по информатика и ИТ.

КЛАСИРАНЕ ПО КАТЕГОРИИ:

Линк


В категория Уеб сайт - І място – с проект Dinosaur-Planet - Петър Герасимов Димитров и Мирослав Герасимов Димитров.

В категория Уеб сайт - VІІ място – с проект Болната планета - Бояна Антонова Ангелова.

В категория Мултимедия – ІІ място – с проект Световно наследство на ЮНЕСКО - Елена Георгиева Тупарова.

В категория Приложни програми – ХІV място – с проект Футболна статистика - Виктор Бориславов Кадийски и Георги Николов Цонев.

В подкрепа на отбора на ПМГ „Акад. С. П. Корольов” на олимпиадата бяха бивши състезатели – лауреати на Националната олимпиада по информационни технологии от 2009 и 2010г. – Марин Иванов – студент в СУ, гр. София и Антонио Стоилков – студент н НБУ, гр. София.

Ръководството на гимназията и ръководителите на проектите – Спаска Ангелова и Христина Василева поздравяват участниците за отличното им представяне на олимпиадата!Страница: 1
›› Новината е видяна: 10098 пъти


›› Мнения по новината: 19


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.