Новини

 

Новина от 19.12.2011г.

Отново първи на състезание


Страница: 1

Печат MS Word документ
Уголеми шрифта Намали шрифта Нормален шрифт


На 17.12.2011 г. се проведе IV-то Регионално състезание по ИТ в V-то СОУ Благоевград . От ПМГ „Акад. С. П. Корольов“ участваха двама ученика в състезателна група V – VIII клас. И това бе достатъчно за да спечелят ПЪРВО място в своите категории, след презентация на своите проекти и перфектна защита пред комисията и другите участници в състезанието.
Бояна Антонова Ангелова от шести клас с проект „Аз съм българче“ в категория “Web site” за пореден път спечели ПЪРВО място и откри по най-добрият начин състезателната година по ИТ от групата, работеща по проекта „С грижа за всеки ученик“ с ръководител Христина Василева.
Мартин Ивов Дамянов от шести клас спечели ПЪРВО място с проект на тема „Занимателна география“ в категория „Мултимедийни приложения“. Проекта е реализиран с езика за програмиране с ръководител Екатерина Бонева-Дамянова.

Директора на ПМГ „Акад. С. П. Корольов“ д-р Т. Ядкова, поздрави учениците и им пожела успех в училище и спечелване на призови места в следващите състезания.

Автор: Красимир Стоянов (Линкkrasimir)Страница: 1
›› Новината е видяна: 27416 пъти


›› Мнения по новината: 22


:: виж мненията ::
:: върни се при новините ::


Подай мнение


Име :Код :    Въведете кода точно както го виждате. Ако не го виждате моля натиснете "Refresh" или се свържете с администратора. Refresh - презареди кода.